El posicionament s’ha convertit en una eina clau per a la promoció dels negocis a Internet. Avui en dia, tenir un web és imprescindible, però el realment important és que els potencials visitants puguin trobar aquest web utilitzant els principals buscadors.

Farem que el teu web estigui ben posicionat als cercadors d’Internet (Google, Yahoo!,….) i que  aparegui a les primeres posicions quan cerques per determinades paraules clau. Si millor posicionat esta el teu web, més persones et trobaran i més beneficis podràs obtenir.

Hi ha dues formes de posicionar un web: el posicionament web orgànic i a través de Google AdWords (de pagament).

Posicionament web orgànic (SEO)

El posicionament web orgànic (SEO), consisteix en realitzar una sèrie d’accions per aconseguir millor posicionament als diferents cercadors. Les principals son:

•    Buscar les paraules clau amb les que els usuaris ens buscarien.
•    Adaptar el codi i el contingut del web.
•    Donar a conèixer el web.
•    Fer un seguiment dels resultats.
D’aquesta manera aconseguirem en pocs mesos més visites de qualitat i clients per al teu negoci.

Google AdWords

El posicionament de pagament (PPC – pagament per clic) és l’opció més rentable a curt termini, ja que aconsegueix que el teu web estigui a la primera pàgina de resultats de Google inmediatament.
Aquest servei consisteix en pagar per cada clic que els usuaris facin sobre el teu anunci,
Cada clic és una visita segura cap al teu web.
Pots tenir més informació clicant aquí: Google AdWords

També podem millorar el nostre posicionament amb tècniques de Marqueting online, Newsletters i amb les xarxes socials.

Màrqueting online

El marketing online consisteix en la creació de blogs corporatius, servei de newsletter, presència a les xarxes socials, publicitat a través de banners, per tal donar mes popularitat a la web i així millorar el posicionament general de l”empresa a internet.

Newsletters

Instal·lem servidors de newsletter integrats al teu web per poder enviar i crear butlletins informatius per als teus subscriptors, amb dissenys personalitzats a la imatge de la teva empresa.
Podràs enviar informació, ofertes i novetats als teus subscriptors.

Xarxes socials

T’ajudem a que la teva empresa tingui presencia les xarxes socials mes adients a l”activitat de la teva empresa (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest…).